Jag och smulan (ja Rocky med såklart) har ju alltid en ledig fm ihop den helgen jag är ledig. För då jobbar ju Fredrik. Så vi passade på att städa, tvätta och fixa en massa här hemma. Sen blev hon trött så då somnade hon på mig en stund…ja ända tills Fredrik kom hem faktiskt. Planen för kvällen var att vi skulle på 25årsfest/sommarfest, men fick ändra planerna då den blev inställd. Deras lilla sötnos var sjuk, det är verkligen hemskt när dem små blir sjuka.
Siri som sett fram emot en kväll med mormor&morfar fick som hon ville i alla fall. Så på kvällen kom dem hit och så bjöd pappa oss alla på mat från Athena. Helt fantastiskt gott! Vi satt ute och åt.

image

Mums!!!

I dag vaknade vi pigga och utvilade. Så en dag ute i solen blev det. Siri däremot lyckades pricka in och trampa bredvid något som hade en tagg. Så rakt in vid sidan av hälen blev hon stucken. Halta skrikandes bort till mig. Taggen satt kvar men gick lätt att skrapa bort. Däremot gjorde det så klart djävulskt ont i foten så gråt blev det.♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *