Idag fick vi hoppa ur sängen och sedan bege oss mot Bolum där jag numer får mina akupunkturbehandlingar. Vilket underbart ställe!! Lovar att fota lite nästa gång.

Efter lite nålar både här och där så åkte vi mot Falköping. McDonalds fick det bli. Saknar en snabbmatskedja med god och nyttig mat faktiskt. Men hur som helst så tog vi det som fanns.

image

Spiderwoman gillar morötter!!

Sen åkte vi till polisstationen och hämtade ut våra pass. Jag säger bara..herregud! Familjen mongolojd som inte riktigt lyckades så bra med varesig själva fotot eller autografen. Men pass har vi nu i alla fall. I fem år framåt. Alltid roar vi väll någon passkontrollant.

En snabbtur in på dressman ledde till en festoutfit till Fredrik. Och jag fick äntligen tag i en långkofta på Lindex. Så med kläder inför kvällen redo åkte vi hem, och hämtade upp Rocky. Fick sedan lite uppdrag i form av att köpa dricka och klistra öletiketter. Ölettiketterna gjorde oss lite nervösa. Men Fredrik pysslade klart dem sista medans jag gjorde iordning mig och Siri. Han var otroligt snabb! Och efter att ha målat naglarna så körde vi ut Rocky till Källefall sen hem igen, slängde in ölen i bilen. Och så slutligen kom vi till Sol-Lidén där det vankades kalas och fest för den nyblivne 60åringen. Och vad fint det var ordnat!! En härlig stämning infann sig direkt. Och kalaset blev till fest med en massa härliga människor. Är så himla stolt över Siri som orkade hålla humöret uppe hela dagen och hela kvällen. Vi åkte hem vid 23tiden. Och hon höll sig vaken medans jag tvättade bort sminket, tog min medicin och svirade om till nattkläder. Men så fort jag la mig i sängen så kröp hon intill och slöt sina ögon på två sekunder.

image

Såhär ligger vi just nu. Hon får allt sova i våran säng inatt. Fredrik har inte kommit hem än och jag tycker inte om att sova själv.

Jag fick sån fin kommentar/komplimang/vänliga ord, ja you name it, från finaste Karin. Alldeles rörd till tårar blev jag när jag fick höra att hon tyckte att det var starkt och imponerande att jag håller humöret uppe och är så positiv fasten det att jag har ont och kroppen inte är bra.!
Tack karin♡ Mitt mål har hela tiden varit att må bra igen och att inte låta detta sänka mig och det känns så härligt att det märks även utåt. Jag har haft mina dalar kan jag erkänna och brytit ihop efter att ha kämpat mig uppför trappan i tio minuter. Men jag vägrar låta det gå ut över mina nära och kära.♡

Vi har haft en lång intensiv men rolig dag! Så nu ska jag stänga mina ögon med och sova gott kommer jag garanterat att göra.

God Natt&Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *