Ja nu råkar det vara som så att jag just nu är på jakt efter ny väska så därför samlas det mesta i fickorna istället. Så just nu finns följande i min jackficka.
Plånbok, lypsyl, tre små ministenar som Siri promt skulle ha med sig hem, en liten svart ventilhatt till cykel även den hör till Siris måste ta med hemsaker.
Japp thats it! Och inget foto blir det heller för jag har sjunkt ned i soffan och orkar faktiskt inte resa mig..tror även att det för ögonblicket är fysiskt omöjligt dessutom. Men för att väga upp avsaknaden av en väsk/fickbild så bjuder jag på några foton på den mest underbaraste jag vet.

image

image

image

Helt adorecute var hon idag!! Nya jackan passade perfekt till Sirimössan och sen hade hon ny spetsblus från H&M därifrån var även skorna och byxorna. Byxorna kommer vi dock aldrig använda igen av den enkla anledningen att dem var helkonstiga i modellen. Siri har byxor i 80, mest 86 och så var dessa i 92..ja vart ska jag börja..dem var två dm för långa, supersmala på benen så man knappt kunde vika upp dem, så liten rumpa att blöjan inte fick plats. Och foten kom knappt igenom hålet heller. Ja ingen favorit!

image

Siri fick paket när vi kom hem. Det sista duplosetet som vi beställt från Libero. Det var verkligen en kanonkampanj!! Blöjor går ju ändå åt så det köper vi ju, men att man för koderna kan få så här fina saker är ju verkligen fantastiskt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *