Jag skulle kunna sova hur mycket som helst, inte för att jag vill och inte heller för att jag borde behöva men jag skulle absolut kunna göra det. Har sovit ganska kasst det senaste och det märker jag tydligt på morgonen. Är stel och helt förlamande trött. Men får faktsikt bita ihop och rycka upp mig för jag vet att jag inte blir piggare även om jag sover mer, nej snarare tvärt om. Ska kika på lite vitaminer m.m tror jag för någon brist har jag garanterat.

Hade samtal med Reumatologen tidigare idag och vi kom fram till att jag efter röntgen i morgon ska gå upp till dem och lämna nya blodprover. Jag har skrämmande nog glömt bort hur många blodprover jag lämnat det sista året men det går inte längre räkna på två händer i alla fall, så det går lite på rutin. Vänster arm är mer stickvänlig har vi lärt oss.

Fredrik och Siri är i Hjo, dem har nämligen lämnat av Rocky hos trimmaren(en tid vi visst glömt bort..ops) och sen ville Fredrik kika lite på Netto. Jag valde att stanna hemma och städa lite istället. Fast nu ligger jag i soffan och kikar på Grey’s Anatomy, ett avsnitt jag sett tidigare men som jag fastnar likamycket i var gång. Den med bomben i magen som Meredit håller…

Ikväll kommer inlägg nr 2 i Fotoutmaningen…tema idag är randigt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *