Det cirkulerar en väldans massa utmaningar på instagram. Utmaningar i all ära men jag är inget fan direkt, kan tycka att det är lite småtråkigt. Men jag gör en variant här på bloggen istället.

image

Som ni ser är punkt nr 1 Jag så här har ni dagens jag;

image

Angelica, 29 år, Lycklig Sambo, Mamma & Matte som tyvärr dragit nitlotten med kroppen..men vi jobbar påt’  Och i själen mår jag bra, vilket ju faktiskt är viktigt det med. Pysselgalen är jag, går inte en dag utan att jag sitter med virknålen eller vid symaskinen eller skissblocket och pysslar ihop nya alster. Jag är kreativ och jag älskar det. Inredning är en annan sak som ligger mig varmt om hjärtat. Och mest av allt älskar jag livet som mamma och sambo. Det där med smal och snygg kropp osv..ja det jobbar jag på lite lätt då och då, men nu är en hälsosam, frisk och stark kropp så himla mycket mer prioriterar än ett snyggt yttre. Och verkligen inget jag gräver ned mig för var dag.
Japp..så här har ni då alltså mig i ett nötskal!

1 comment on “1. JAG”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29