Visserligen har jag haft lite extra värk i ryggen nu de senaste nätterna och i natt vaknade jag av det lite mer än vanligt men liksom inte världens värsta natt på det viset. Men i morse var hela jag som en dåsig geléklump, jag bara orkade inte ta mig ur sängen. Jag var så dåsig och helt groggy, så jag låg kvar, och då drömde jag massa konstigt och vaknade inte förens vid 11!! Somnade om och vaknade inte förens typ nu. Tur jag skickade sms till Fredrik som får fixa lunchen idag.

Nu mår jag bättre, har öppnat ett fönster så jag får in lite frisk luft med. Ska efter lunchen hoppa in i duschen och sen är jag nog på banan igen. Kanske är det någon förkylning som ligger och gror, eller så är det kroppens sätt att säga till mig att faktiskt vila?! Jag som ändå tycker att jag vilat och tagit det lugnt.

Jaja i eftermiddag ska jag följa med och hämta Siri på dagis♡ Det var ju väldigt längesedan sist. Fredrik har fått ta över hela den biten sen jag blev sjukskriven och jag saknar kanske inte lämningen lika mycket som hämtningen. Så underbart att se lyckan i Siria ögon och överösas med kramar när man hämtar. Vi får väll se hur det blir idag;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *