Har inte ni också såna där must haves som blir till lite lätt besatthet? Dessa skålar och koppar är just precis sådana. Jag har kikat på dem länge länge. Och så berättade min fina svärmor för någon vecka sedan att hon köpt sig två så himla fina koppar med ansikten på. Jag visste exakt vilka hon menade. Såklart:) så nu har jag även sett och hållt dessa live. Och ha-begäret blev inte mindre!

image

Är dem inte helt bedårande?? Den lilla pussmunnen är toksöt, likaså den förälskade. Dem ser så snälla ut. Dem helt vita är ju såklart favoriter men dem med färgad insida är inte heller så tokiga. Foton från Bluebox och där kan ni även beställa dessa skönheter!

Ja jag skulle vilja ha en hel uppsättning till både mig och Fredrik men även Siri. Äggkopp, tekopp och skål…ubderbara♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *