Siri har nu snabbtestat de nya skorna. Vi beställde ju skorna från H&M först. Samma som hon hade förra året. Då i strl 18/19 nu i strl 22, fast 20/21 hade räckt tror jag. Hur som helst så ska ju barn ha lite mer utrymme för tårna.

image

Blev minst lika nöjd i år. Dem är verkligen jättefina, sitter bra på foten och känns stabila. Och dem var dansvänliga enligt Siri.

image

När jag skulle beställa skor från Put feet first som är en samlingsida för alla skobutiker inom Nilsson skoclub så hittade jag av en slump kavatsandaler till fantastiskt pris så därför fick det bli ett par sådana med.

image

Det jag inte tyckte om var det där lilla molnet där namnet står. Och gissa om jag blev glad när skorna vi fick hem inte hade det där molnet!!

Siri gillade även KAVAT skorna, och man förstår skillnaden i kvalitet faktiskt. Dem har mjukare innersula och är mjukare med fodring runt ankeln och kommer nog inte bli lika varma. Hade dock inte köpt dem till fullpris. Men hittar man ett fynd så är det lika bra att slå till.

image

Så vi kommer nog använda båda men måste erkänna att kvaliteten och komforten vinns av kavarskorna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *