…var det tänkt. Men då jag igår kväll började må dåligt och jag i natt fick spy och springa på toaletten var jag ungefär lika pigg som en zoombie. Så jag ville inte vistas utanför hemmet. Så det blev en förmiddag i sängen istället. Dock kände jag att det inte var frågan om någon magsjuka. Utan snarare något jag ätit..troligtvis klarade inte magen av våfflor. Då jag äter en del mediciner just nu har min känsliga mage inte mått jättebra faktiskt. Tråkigt när man planerat en dag med loppis med en härlig vän och en eftermiddag i Skövde med familjen och man helt abrupt bara får avbryta alltihop på grund av en kropp som ballar ur. Men hur som helst kan man inte göra något åt det.
I går hade vi ändå en finfin dag i solen med massa kusinbus i lekparken och sedan hade jag och smulan en mysig eftermiddag då Fredrik hade utbildning på jobbet.

image

Hela kusinklanen Lidén, dem fick nästan inte plats med i några sekunder gick det bra i alla fall.

image

Siris nya sätt att åka vagnen?! För en tid sedan ville hon absolut inte sitta vänd framåt så vi fick vända tillbaks kärran. Men nu har vi vänt henne framåt igen efter att hon åkt så här x antal gånger.

image

Ingen ovanlig syn hos oss på eftermiddagarna. Och jag bara älskar att ha henne så nära. Visst hade det varit behändigt att kunna lägga henne i sin säng för vila, men ärligt talat så är detta så himla mysigt.

image

Såklart att man kan använda pallen att cruisa runt i. Diggar hennes avslappnade stil med. Haha

Nu börjar klockan  närma sig 2 och jag ska förflytta mig upp till sängen. Jag är en nattuggla och har alltid varit, men behöver vända tillbaks dygnen och ställa om min klocka!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *