Idag hade jag ondare igen, men blev bättre framåt lunch som tur var. Siri var på dagis som vanligt och vid 14 tiden dök två av mina syskonbarn upp. Dem utfodrades med våfflor , grädde och egengjord sylt(så blir det när man tydligen inte hade någon hemma!)

Sen hoppade vi in i bilen när Fredrik kom med Siri från dagis och så fick vi skjuts fram till Julias studio. Siri fick nämligen vara lite försökskanin på en av de nya bakgrunderna. Resultatet blev jättebra!! Och bilderna kan ni se här

image

Så himla roligt att vi får ”hjälpa till” med att testa nya saker♡ Tack för att du tänker på oss.

Jag tog med mig en liten present till Julias brorsdotter som är gudomligt söt och en riktig liten kämpe.

image

Så roligt att ge bort sina alster, denna har jag dock inte gjort efter eget mönster, vill ni göra likadana så hittar ni länkning till just mönstret några inlägg längre ned.

I morgon ska jag och Siri spendera förmiddagen hemma, sen ska vi köpa garn och på eftermiddagen ska vi med till en av Lidéns leverantörer. Ska bli jätteroligt:)

Nu ska jag försöka sova lite…någon (ja JAG!) Somnade så gött i soffan lite innan 22 idag och vaknade för en halvtimma sedan..och ja hela familje  låg då och sov i soffan mysigt i teorin..men i praktiken är det inte så värst bra faktiskt. Hemskt att vakna fullt påklädd och påsminkad i soffan..ta sig upp en våning, sminka av sig borsta tänder och lägga sig i sängen bara för att inse hur jäkla pigg man blev direkt. Men jag känner mig ändå hoppfull…tror jag kommer kunna somna snart i alla fall;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *