Igår var det en dag fullproppad med saker. Först cyklade(!!) Jag till klippkompaniet och fick fint hår. Efter det hämtade Fredrik upp mig och cykeln så åt vi lunch hemma. På em gick(!) Jag bort till Maria, hon bor visserligen väldigt nära..men för några dagar sedan hade jag inte kunnat gå den vägen. Inte heller kunnat cykla den korta biten fram till stan. Siri var med hemma hos Maria efter dagis, något trött och smågnällig men med var hon. Sen skjustade Fredrik hem oss när han kom från jobbet. Hemma hann jag vara ca 20min innan pappa hämtade upp mig. In till Skövde, snabbt in på jobbet och sen vidare mot sjukhuset. Det var igår höfterna som skulle röntgas med magnetkamera (=jag skulle åter igen åka in i det lilla klaustrofobiska hålet)
☆☆☆
Hela dagen hade jag gått runt i udda strumpor…det är något som nästan aldrig inträffar då jag stör mig till vansinne på just udda strumpor. Fredrik är fenomenal på att ha udda! Hur som helst så hade jag det just igår, eftersom den ena randiga strumpan hade ett hål och likadant den ena prickiga så fick det helt enkelt bli dem som var hela..dvs en prickig och en randig (till mitt försvar kan jag säga att dem i alla fall hade samma färgsättning!) Tanken var att jag skulle bytt sockar innan jag åkte till Skövde. Men ni vet hur man kan vara…tankspridd!
☆☆☆
Så har jag då blivit invisad till omklädningsbåset och fått en sån där härlig(hör min ironi) sjukhusrock som framhäver allas former så fint! Och Kvinnan säger: ”Här kan du lämna dina kläder och värdesaker. Trosor och strumpor får du ha på dig”
Sen går hon..och då slår det mig..STRUMPORNA!! jaja det kanske är en världslig sak med udda strumpor..men i kombination med en härlig(ironisk!) Sjukhusrock som liksom är lite för kort och som liksom har lite för långt mellanrum mellan knapparna så var mina udda strumpor så att säga pricken över i:et för en misslyckad outfit. Kan ni se det framför er..ingen fager syn!
……
MEN så idag läser jag att det är Downsyndrom Dagen och man kan visa sitt stöd med att…trumvirvel…ha udda strumpor!! Så vet ni..jag var helt enkelt bara en dag för tidig. Så idag kommer jag återigen välja udda strumpor. Men idag av en helt annan anledning än igår.

image

Har ingen bild på mina udda strumpor, men här kommer istället en bild på älskad dotter berlocken jag fick av mina fina föräldrar♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *