Och hela min lilla familj är samlad! Härligt♡ idag jobbade Fredrik till 13. Så jag och Siri å Rocky tog det lite lugnt hemma. Jag lyckades måla naglarna..inte utan bekymmer men ändå. Sen gick vi en superkort promenad med Rocky. Ich sen hämtade pappa upp oss, körde mig till garnbutiken (hon har massa annat fint också!) CLOT. Köpte inte mindre än 12 nystan. Så nu kan jag virka igen:)
Rocky fick följa med till Källefall och jag å Siri hoppade av på Lidéns. Så direkt när Fredrik slutat jobbet åkte vi till en av deras leverantörer Gustafssons dem bjöd på mat och visade massa fina blommor och arrangemang. Jätteroligt att få följa med!! Sen efter det så åkte vi till Källefall för att hämta Rocky, men vi blev kvar där och fick supergott fika och klockan närmade sig 19 innan vi kom hem igen. En heldag har det varit och kroppsmässigt har den varit helt ok!!:)

image

image

image

I morgon kommer det bli städande och sedan får vi besök av Johan, Amanda och deras två fina barn♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *