Denna helgen har verkligen varit precis så en helg ska vara..enligt mig i alla fall. Lugn och mysig, varit ute lite, fått en del gjort inne, inte haft avskyvärt ont utan klarat mig bra. Ja ni hör ju. Tänker tillbaka på de senaste månaderna..det var en hel del helger som jag tvingades vara så stillaliggandes att dem bara försvann på att inte kunna göra någonting. Men denna helgen har det bara varit Vi. Igår var vi ju på lekplatsen..idag gick vi en kort promenad och sedan var vi i trädgården. Siri gräver nämligen i vårt pallkrageland i brist på sandlåda. Men hon har roligt i alla fall:) Natten tills idag var även den bra. Jag kunde vrida och vända mig lite hur jag ville. Så har det inte varit på länge. Är det på väg åt rätt håll snart kanske?!?! Jag håller tummarna.

image

Klättra är ju väldigt roligt, tänker tillbaka på förra året då Siri vid den här tiden inte kunde gå. Tänk vad roligt det måste vara att kunna utforska allting, allt är nytt och spännande. Hon är härlig att umgås med, och väldigt mån om allt och alla runt sig. Det värmer hjärtat♡


Efter bus ute fixade jag ihop lite gofika.

image

Kladdkaka med kokos å till det grädde och banan..fy så gott och enkelt det är.


Nu ska jag återigen ta fram virknålen och få till några bakverk. Kommande vecka ska jag försöka pressa mig lite längre än denna veckan och försöka vara uppe på benen så mycket jag bara kan. Bäst att passa på när man kan, jag vet av egen erfarenhet att bakslag kan dyka upp.

Kram till er alla som är inne här och läser, en del av er skriver gulliga kommentarer och ni andra som inte gör det är lite mer anonyma läsare. Vilken kategori ni än passar in i så är ni alltid hjärtligt välkomna in på bloggen♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *