I morgon drar en ny vecka igång igen, och på onsdag ska jag och Fredrik försöka åka till Ikea. Vi ska köpa present till Melwin (några av oss syskon lägger ihop till ett litet kök m.m) Men vi ska också uppdatera Siris kök med lite nya saker. Även pyssellådan ska få en uppdatering.

image

Siri fick en himla fin servis av Hennes faster i julklapp, men då jag gärna ser att den är hel ett tag till så tänkte jag att hon får mjukstarta med en porslinsservis från Ikea. Baksettet är ju ett måste och fatet med muffinsarna var ju jättesöta.

image

Lite nya färger och penslar behöver vi. Var nämligen ute i förrådet och kikadr idag och där fanns inte mycket pyssel som passar Siri.

Vi behöver även fler galgar och lite annan förvaring till siri. Vi får se vad vi får med oss hem. Lovar att visa;)

Älskar IKEA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *