Efter en mysig morgon&förmiddag så kom pappan hem från jobbet med ett stort fång rosor. Fantastiskt fina blommor! Han tyckte att jag och Siri skulle firas lite på kvinnodagen.

image

Älskar min fina pojkvän, sambo, själsfrände och pappan till vår dotter♡ Man blir lite extra glad av spontana blommor tycker jag.

♡♡♡
När vi käkat lite snabblunch så klädde vi på oss och gav oss ut i blåsten. Kallt var det, men solen var ändå framme som tur var. Så en stund var vi på lekparken. Siri sprang runt som jag vet inte vad. Sen hoppade vi över staketet och kollade lite på änderna. ”Bjöd, ankorna äta bjöd..Siri hämta bjöd ti Ankan” tyvärr hade vi inget bröd med oss till Ankorna idag, så vi får gå dit i morgon med.

image

Sen handlade vi lite innan vi åkte hem och putsafmde fönster. Och sen landade vi allihopa i Siris rum där Fredrik lekte…ehum jag menar byggde med duplot och jag vek in alla Siris nya kläder i gaderoben och sen hamnade jag vid hennes fikabord. Rocky han vill också vara med på ett hörn.

image

Siri invigde lite nya kläder idag. De rosa tightsen toppar Fredriks avskylista, men jag tycker dem var ursöta och Siri tycker om att ha ”blommoj” på benen.

I morgon är det Söndag och vi ska fixa och trixa lite här hemma är det tänkt. Värken hålls i chack just nu, men ont har jag. Men nu är jag mycket piggare och det värdesätter jag enormt mycket kan jag säga. Jag känner igen mig själv igen, tappade bort den pigga, glada och påhittiga Angelica där ett tag när energin var sänkt i botten..men nu sån är jag tillbaka;) 

Fortsatt trevlig Helg Allihopa♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *