Vilket fint väder vi fått, jag njuter dock av det från insidan, men vi ska försöka ta oss ut när Fredrik kommet hem efter jobbet. Siri tyckte det lät konstigt av stormen i natt så hon kom över till oss. Och vi tog sovmorgon medans Fredrik fick gå upp och åka till jobbet. Siri ville absolut inte lämna sängen, inte ens då hon vaknade utan då sa hon bara ”Neeej Mamma, ligga här. Titta måjuuur!” Tog ett tag innan jag förstod att det var ”Smådjur” hon ville kolla på,  sagt och gjort det blev lite mobiltittande. Men sen fick jag tvinga med henne upp, men hon snek snabbt förbi toadörren och la sig i sin säng. Sötskrutt♡ morgonpigg är hon då inte, men måste ändå säga att hon alltid vaknar med ett leende på läpparna och massa prat som bara bubblar över.

image

image

image

Nu ska vi ha soffmys innan vi tar tag i städningen.

Trevlig Lördag allihopa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *