Jag tror alla föräldrar vet vad jag pratar om. När man älskar sitt barn så mycket att det nästan gör ont. Man kan kramas och pussas hur mycket som helst och det lilla livet får  hjärtat att smälta på en sekund. Vi har haft turen(eller skickligheten;)..) att ha fått världens underbaraste lilla dotter. Varje dag visar hon sig ha lärt sig mer än dagen innan. Och små finurliga ord och meningar fullkomligt sprutar ut. Och hon är så kärleksfull mot oss & Rocky att man blir alldeles rörd. Jag känner verkligen inte igen mig i alla som klagar på sina barn dagarna i ända, inte heller i dem som gärna tar egentid så ofta man bara får chansen. Jag delar gärna min egentid med min familj, det är lyx för mig. Men jag respekterar att vi som människor är olika.
Än så länge lyser trottsen med sin frånvaro och jag hoppas att det förblir så, men det får framtiden utvisa.
Jag förstår att många har det kämpigt under småbarnsåren om man exempelvis får ett kolikbarn, eller ett barn som är missnöjt eller inte sover bra, eller som river ned och ur allt dem kommer åt. Men de problemen har vi tack gode gud sluppit och därför är vi fortfarande i vår lilla bebisbubbla med rosa moln och sockervadd. Självklart har det varit jobbigt när jag mått dåligt och kroppen gjort ont, men då har Fredrik tagit mer ansvar och det jag mått mest dåligt över är att jag inte kunnat ta promenader med Siri eller suttit hos henne på golvet och lekt som jag brukar. Men nu börjar det vända och jag mår faktiskt så himla mycket bättre idag än för någon månad sedan. Och jag och Siri kan leka på som vi brukar nästan. Vår lilla dam älskar att krypa upp intill mig i soffan och läsa bok eller lyssna när jag sjunger låtar ur Barnkammarboken. Och rätt som det är får man en puss eller kram och ett å annat ”bra mamma!” Sötunge är vad hon är. Och visst sover hon bara halva natten i sin säng innan hon kommer in till oss, men när hon tar ett tag om mitt linne och kryper tätt intill under täcket så kan det inte bli mysigare. Det äe ju en så kort period dem vill vara såhär nära, och verkligen behöver denna närhet, så vad gör det om hon inte alltid sover i sin säng? Det känns nästan förbjudet att få ha det såhär bra…fortfarande…efter nästan 2 år. men Min familj är bäst! (Ödmjukt det lät haha)

image

Kärlek♡

2 comments on “Så att det nästan gör ont!”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29