Härligt att vakna tidigt (vi vakna lite efter 8)! Vi fixade iordning oss. Sen körde vi ut Rocky till mina föräldrar som för övrigt åkt på en otroligt segdragen förkylning vilket gjorde att vi inte direkt ville sätta foten innanför dörren;) så vi lämnade bara av Rocky lite snabbt.

Skövde stod på agendan, Köpa hundmat var väll det enda vi skulle göra egentligen, så det gjorde vi först. Siri tyckte det var så himla roligt med fiskarna & grodorna på Djurmagasinet så hon kunde knappt slita sig från dem när vi skulle åka vidare. Och i bilen började hon prata om ”Äta fiskarna, mat fiskarna & godan” För vi hade turen att kika in precis när fiskarna fick mat nämligen.

Vi gick in en sväng på Cubus med, åh vad jag saknar mitt jobb!! Och hjälp vad jag saknar mina kollegor. Träffade Linda&Paulina, och tårarna kom kan jag säga. Vill bli frisk och komma tillbaka så snart som möjligt. Butiken hade blivit så himla fin!! Och med all ny inredning såg det ut som en helt ny butik!! Så fin! Och alla nya vårvaror..underbara. Köpte en ny vårjacka till Siri, byxor till mig och en tröja till Fredrik.

När vi satte oss i bilen hörde vi att det var dags att äta. ”ÄTA MAT, Siri äta mat!” Vi blir fortfarande helt ställda varje gång hon pratar. Det låter så härligt. Så vi körde en Max drivein(det var nämligen precis knökfullt där inne)

Mätta och belåtna åkte vi hem och hade en lugn eftermiddag i soffan. Så för att summera det hela så har vi haft en mysig Söndag:)

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *