När Siri började säga sina första små ord så skrev jag upp alla dessa och tänkte sedan fortsätta med det, men dealen är att hon bara började bubbla på med hur många ord som helst så jag hann inte med att skriva ned dem. Och sen blev det två ord, ”Titta Mamma/Pappa” ”Rockos Boll” osv. Men nu sedan ganska lång tid tillbaka får hon ihop långa meningar. Det är underbart att få lyssna på denna lilla kloka människa som helst av allt vill prata hela tiden, förutom om vi är någon annanstans för då är hon blyg. Och det får hon vara.

3ord och flera lägger hon ihop nu utan problem. Och vi tycker det är så himla roligt när hon pratar så bra. Självklart förstår vi henne bättre än andra men faktiskt så pratar hon tydligt.

Tidigt i morse bar Fredrik in henne till oss eftersom hon vaknat och gnällde lite, troligtvis drömmer hon mycket nu igen. Men hon somnade om så snabbt hos oss igen. Men så när hon vaknade så starta hon med att säga ”siri upp, kissa åka dagis” jag blev grymt imponerad. Fredrik hjälpte henne in till pottan där hon satte sig och kissade direkt. Vi har märkt av att hon börjat säga till innan hon kissar i blöjan tex  så potträningen börjar vi lite smått med. Kissa pottan på morgonen har hon dock fått  göra ett bra tag.  Nu känns det verkligen att liten börjar bli stor.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *