Måndag idag, den kommer spenderas i lugn och ro hemma. Senare  i veckan är det dags för min första riktigt behandling hos Jan Winbo, Akupunktur är det nog som gäller och det ska bli väldigt spännande. Och på Fredag ska jag till Reumatologen, men nu går jag snarare dit mest för att få lite provsvar m.m för jag tror faktiskt inte(kanske lever mest på hoppet) att min värk är reumatisk. Tänk vad underbart om jag kan bli frisk, återställd, mig själv igen. Slippa kryckorna, slippa sjukskrivningen, slippa svara på frågor om hur jag mår, slippa gråta över hur frustrerad jag är över att inte kunna svara på just den frågan mer än med ett lipigt ”jag mår inte bra” Tänk att jag kommer kunna gå igen, och kan lägga all energi som nu sugs bort av värken på min familj istället. Jag har gett mig i den på att bli frisk till sommaren, vad som än krävs. För denna sommar vill jag kunna göra allt jag inte kunde förra sommaren när värken och eländet blossade upp som värst. Denna sommaren ska vi fira Siris 2årsdag, Vi ska åka till Island, besöka djurparker och ha mysiga picknickar. Jobba ska jag också göra. Och viktigast av allt, denna sommaren vill jag bara njuta tillsammans med min familj och vänner.
Jag känner mig optimistisk idag! Detta ska bli bra igen. Min kropp får lära sig att sammarbeta med min själ lite mer. För i själen mår jag fortfarande bra och där sitter min lycka kvar.

Ha en bra dag allihopa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *