Jag beställde i veckan hem ett nya sängkläder till Siri. Dem är från H&M, helt underbara. Jag hade egentligen fastnat för dem med vit grund, men då dem var slut och jag absolut inte orkade vänta längre så fick det bli dem rosa och vet ni…det blev så fint! Härligt med lite pasteller som accentfärg som bryter av lite mot alla vita möbler och väggar.

image

Helt bedårande söta är dem! Och verklgen lika fina i verkligheten. Siri blev överförtjust och utbrast Kaaniiiin!! Så fort hon fick syn på dem. Så snabbt in i tvättmaskinen och torktumlaren.

Sen var det dags att bädda med dem. Passade även på att flytta om lite mest småprylar. Kan inte få nog och vill väll ändra mest hela tiden. Det är så roligt att jag inte kan låta bli helt enkelt.

image

image

Nya lakarn. Nöjd SiriSmula!

Sedan några dagar tillbaka står ju också äntligen Byrån vit och fin på rätt plats..efter att tillbringat x antal veckor i garaget endast grundmålad. Men har inte riktigt fått till det sista piffet på den ännu men tycker om den så mycket. Perfekt förvaring för alla leksaker. Dold förvaring är bra förvaring av sådant som lätt ger ett stökigt intryck.

image

image

image

Ändrar, flyttar tillbaka..ja så gör jag. Fåret är så himla mysigt och det fick Siri i julklapp av oss förra året, men det är nu först som hon verkligen leker med det, hon var lite kort innan;) Kan både gunga och rulla på det.

image

Den enorma kaninen jag sydde släpas runt här hemma vill jag lova. Och det bjuds även på fika. Bord&stolar är från Ikea. Molnboxarna,som siri fick i Välkommen till världen present av sin söta faster med familj, användes till en början som förvaring till blöjor men nu även den till leksaker. Dem är grymt bra och så fina!

image

image

Gaderoben..min absoluta favoritmöbel här hemma..tänk att äntligen hittade jag en sådan som var precis lagom stor och hade den perfekta inredningen för Siris kläder. Och med knoppar från Indiska blev den betydligt mycket finare.

image

Vårt absoluta favoritrum här hemma. Även det enda som vi faktiskt renoverat. Nya tapeter och golv och lister. Alla möbler är noga utvalda och känslan är lugn och mysig när man kommer in i rummet. Precis så vi ville ha det. Siri trivs som bara den och även Rocky som börjat smyga in och lägga sig bredvid Siri & sängen på nätterna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *