Fortare och fortare…

Snart slår det om till söndag och jag jobbar min sista dag denna jobbhelg. Det går fort. Igår jobbade jag 12-20, och lyckades göra ett helt nytt trosbord på underkläderna, och hängde om gondoler/golvställ m.m blev tokbra! Det tar dock mycket längre tid än vad man kan tro för det är en hel del artiklar som ska larmas, läggas i storleksordning och framförallt placeras snyggt på borden. Glömde dock att ta bilder! Igår kväll kom Fredrik,Siri och Rocky in å hämtade mig så jag slapp spendera fredagskvällen på stationen. Jag körde hem..gillar inte att köra i mörker för det blir svajjigt och osäkert då jag tycker att jag ser på tok för dåligt. Men hem kom vi med en sovandes Siri i bilstolen. Hon somnade sedan om efter en flaska välling.
                                                     ♡♡♡
Idag fick Fredrik köra in mig till jobbet då vi kom iväg lite sent hemifrån. En rolig dag var det som vanligt på jobbet, fick en hel del gjort. Jag älskar att rensa, och ha ordning och reda så kassan fick en liten makeover. Vid 15 tiden slutade jag och övningskörde då hem, direkt till Felix 11årskalas. Där fick både Anton&Felix sina presenter, som blev väldigt uppskattade tror jag.

image

Vi ska alltså spela Lazerdome i skövde…ska bli galet roligt!!:)
Efte att vi ätit oss mätta på Tårta och massa goda kakor så åkte vi vidare till nästa ställe.

Som var Sol-Lidén, hos svärföräldrarna var det fullt hus vill jag lova alla syskon med familjer var samlade och även en fin vän till Linda. Barnen lekte och stojjade och hade roligt medans vi vuxna tog det lugnt..så lugnt man kan ta det vill säga. Det har hänt en hel del med denna familj sedan jag kom in i bilden för 13 år sedan. Så roligt med alla söta små barn. En underbar familj som jag tycker så himla mycket om♥

image

image

Det är som sagt lite skillnad. Haha. Här saknas vi respektive på bild, men vi stod i bakom kameran och gjorde oss roliga så att barnen&de vuxna skulle kolla i rätt riktning och även le lite. Som ni ser lyckades vi inte riktigt. Men roligt hade vi.

Nu är det dags att sova för min del och ladda för jobb i morgon. Vi ses!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *