Ja nästan i alla fall!
I går åkte vi till Stellas Lekland på eftermiddagen. Det var näst intill folktomt kan jag säga. Jätteskönt. Siri hoppade studsmatta och försökte cykla men var lite för kort;) men att åka med pappa var också kul.

image

Fort fort!
Sen gick vi in en snabbsväng på dollarstore och köpte galgar till gaderoberna där uppe. När vi kom till stan hoppade jag in på Js och hämtade ut paketet från H&M innehållandes tårtfat&kakburk till Siris kusin Stella. Men  även nya sängkläder och innetofflor till Siri. Hon älskar dem. Och tofflorna hade hon på sig hela kvällen igår och fick ta på sig dem imorse igen. Hihi sötis♥

image

Sängkläderna snurrar just nu i maskinen. Ska bli så roligt att bädda nytt i siris rum sen. Kaaaniiin! Utbrast hon när hon fick se dem.

Återkommer med bilder senare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *