Vilken mysig liten tillställning! Vi lämnade Siri&Rocky på Lidéns lite i 18(så dem fick vara med och hjälpa till vid stängning) medans jag och Fredrik åkte på vårt första föräldramöte. Vi var allt ett gäng föräldrar, lite info fick vi och sedan gott kvällsfika med te och smörgås. Sen fick alla föräldrar rita en teckning till sitt barn. Hjälp! Var min första tanke..vad ska jag rita?!?!?! Sneglade lite på Fredrik som påbörjat en fin fruktskål med äpple, banan och annat..jaha!! Kan han måla så bra?! Man lär sig saker om varandra även efter 13 år! Men jag ritade i alla fall en tjock hund som skulle vara vår Rocky men det enda jag fick till som var något sånär likt var väll nosen…ja inte till formen då utan likt i färg..SVART. sen ritade jag en uggla och lite bakverk..så tror allt att siri kommer gilla den ändå. Det var en rolig idé tycker jag.

Sen åkte vi och hämtade upp våra små sötnosar hos Farmor&Farfar, Siri satt och läste böcker med dem och lekte med duplo och hade fullt upp när vi kom dit. Vi är så lyckliga som har så fina far&morföräldrar.
♥♥♥

Annars idag har vi haft en lugn mysdag jag Siri&Rocky. Sovmorgon till 8.30, (vi har visserligen alltid sovmorgon när vi är lediga. Och de dagar det är dagis tidigt så får vi väcka vår lilla Smula, hoppas det håller i sig!  Till Lunch fick jag för mig att göra lite extra god mat, så det blev Fläskkotletter med gräddsås och kokt potatis och som tillbehör blev det karamelliserad lök och precis nygjort äpplemos. Gött som tusan var det…längtar till lunchlådan i morgon.
☆☆
Just nu ligger både jag och Siri nedbäddade i sängen. Jag ska upp så förbenat tidigt imorgon..4.45!!!Galet kanske ni kan tycka..jo jag håller med men då kan jag åka med pappa fram till stationen 5.40 och ta bussen vid 6tiden..hellre att jag är lite tidigare på jobbet(börjar 8, kommer vara där ca 7) än att det är förseningar m.m med bussarna och får stressa i onödan. 

Så godnatt och sov gott..vi får väll se hur stormen, som alla pratar om, har härjat runt  under den kommande natten.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *