Igår gick jag upp ovanligt tidigt..redan 4.45, enligt mig mitt i natten! Men jag kunde då åka med Pappa som jobbar förstaskiftet till stationen så jag slapp gå dit i regnet och blåsten. Så det var värt att gå upp lite tidigare. Tog bussen 6.10 och var på jobbet redan 7.20 började 8:) skönt att vara i tid ändå tycker jag..väldig god tid ingen stress där inte.
♡♡♡
Fick mycket gjort på jobbet och mycket varor fick komma ut från lagret. Alltid skönt när man får fram mysiga nyheter. Igår kom det bla. fram härliga cosy socks..ska fota dem så får ni se. Och mycket annat blev påfyllt. Sen vid 14.40 tiden dök mamma och pappa upp på jobbet. Det var en glad överaskning vill jag lova så när jag slutade kl 15 så väntade dem på baksidan så jag kunde åka med dem hem. Lyxigt!
♡♡♡
Jag blev avsläppt på Lidéns där jag passade på att prata lite och gå en promenad med Rocky innan jag tog vagnen och gick mot dagis. Skulle på uppföljningssamtal med Gunnel. Spännande! Och det var så härligt att höra att allt går bra med vår lilla smula. Igår hade hon för första gången sovit hela 2timmar utan att vakna därimellan. Hon sover i vagn då hon vägrar sova på madrassen på golvet. Äter duktigt gör hon också, och håller så bra i skeden/gaffeln för att vara så liten som hon är. Hon vägrade ju att dricka i början men när vi påpekade att hon inte vill dricka mjölk utan vatten har det gått bra.  Ja allt var bra. Så det kändes skönt såklart.
Sen när jag gick in och hämtade Siri blev hon överlycklig och ropade Maaamma!! Det värmer extra i hjärtat varje gång jag får krama om henne igen. Skönt att hon trivs på dagis med.
♡♡♡
Vi hamnade i ett ösregn mellan dagis och Lidéns, så blöta men glada fick vi spendera några minuter där innan Elinor hämtade upp oss två och vi åkte till Ellinor på lite kvällsfika. Siri var med en liten stund och busade med katten Pölsa, sen kom Fredrik och hämtade upp henne när han slutat jobba. Det blev en mysig kväll med mina barndomskompisar. Hem kom jag vid 20.30 tiden och då gick jag upp och tog över nattningen så Fredrik kunde få lite egentid…läs; jag ville mysa lite extra med siri;)

Nu sitter jag i alla fall återigen på bussen mot jobbet. 12-20jobbar jag idag, sen tar jag sena bussen hem så jag får virka lite på stationen till 21.45, synd dem inte har någon skön fotölj!! I morgon jobbar jag också men sen är jag ledig fre-sön Lyx:)

image

Hon är på tok för söt vår lilla Sirismula, jackan är så himla fin och den kommer frå  Lindex, skorna/kängorna kommer från skopunkten. Mössan den har jag virkat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *