Som ni säkert redan vet så jobbar jag på det bästa stället som finns. Cubus!! I Skövde på Elins Esplanad. Visst är det lite halvjobbigt att ta sig från dörr till dörr men det är det värt.

Här är lite fina nyheter från damavdelningen. Tyvärr har inte hemsidan uppdaterats med allt nytt så detta är en pytteliten del av allt som finns.

image

image

Mysiga koftor kan man väll inte få för många av?!

image

image

Festklänningar har det kommit i många olika utföranden, men här är mina favoriter. Än så länge.

image

image

Mycket svart blir det. Dessa två plagg fick flytta in i min gaderob förra veckan. Jackan är i ett tunnare material och är perfekt istället för en kofta. Blusen blev jag kär i. Hög hals och spetsdetaljer. Så fin!

image

Här ser ni min nya vinterjacka. Jag älskar den!! Så snygg bekväm och helt underbar! Jag har de senaste åren haft parkasvarianter eller snyggjackor i duffelliknande material. Men denna är redan en favorit. Älskar bältet i midjan.

☆☆☆
Siri har också några fina plagg i sin gaderob som kommer från just cubus. De nya plaggen jag köpt får jag istället fota för dem fanns inte pp hemsidan.

image

image

image

Lite härliga dagisplagg. Jag har svårt för collegebyxor och tröjor så hon äger inte många sådana. Men den översta tröjan med tigern/leopardeb passar perfekt till svarta tights. Den leopardmönstrade koftan  är så söt, gillar mönstret och färgen så den är rolig att liva upp en outfit med. Collegetröjan köpte vi i somras men ärligt talat har den intr blivit så välanvänd.

Så har ni vägarna förbi Cubus måste ni gå in och kika på alla fina plagg!!!
Vi ses;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *