Det är bäst att passa på! Onsdagar=Fredriks lediga dag mitt i veckan. Vi brukar försöka planera in något roligt dessa dagar. Men då vi inte hade något särskilt på agendan idag….så passade jag på att pricka av några måsten. Så jag startade med att sy 2 kaniner. Sen fick jag ett ryck och rensade samt möblerade om gästrummet/syrummet. Sen efter lite mat i magen och en vilopaus med Siri på magen, gick jag ut till garaget och målade klart linneskåpet. Passade även på att slipa och grundmåla byrån.
                                                            ♡♡♡
Nu ikväll bar vi upp skåpet…OMG!! Trodde jag skulle dö, var och är nu helt slut i kroppen. Men nu står det där och i morgon kanske luckorna kan komma på plats. På Fredag ska vi åka till Skövde och då troligtvis hitta rätt knoppar till skåpet och lådorna.
Sen kan jag äntligen visa er:)

                                                          ♡♡♡

I morgon är det dagis för Siri igen i två timmar. Lite lagom inskolningsvecka.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *