På ställen det alltid blir stökigt på. Vi har tre katastrofrum här hemma.

Nr 1.TvättStugan!
Detta helvetesrum! Det spelar ingen roll hur mycket jag tvättar, blir liksom aldrig riktigt klar. Men det är egentligen inte själva tvätten som är problemet. Utan att det på väldigt få kvadratmeter ska rymma; tvättmaskin/torntumlare, handfat, städskåp, hundmat, dammsugare, pappersinsamling och sådant där man inte har någon plats för. Ja så som ni  förstår är detta rum näst i till alltid lite kaosartat. Men så får jag ofta ett ryck och river ut och rensar bort det mesta ibland. Och då blir det så rent och fint….ett tag.
Jag skulle vilja ändra om lite i tvättstugan. Måla vitt, Få upp väggskåp och en ordentlig bänkskiva och sy ett draperi som kan täcka för tvättkorgarna. Men det får bli ett av framtidens projekt.

Nr 2. Gästrummet/kontoret/syrum/torkrum/klädförvaring
Ja kärt barn har många namn. Från början hade vi detta rum endast som gästrum, men då Siri fick sitt rum så blev kontoret förflyttat ner till gästrummet till slut. Och nu har jag även min syhörna där inne. Så idag tog jag och rensade bland papper och tyger. Vek iordning och rensade ut bland kläderna. Så nu är det ganska fint därinne igen.

Och så slutligen….

Rum nr 3. Gaderoben
Vi har en walk in closet på övervåningen. Ett ganska fancy namn på en 2 kvadratmeter stort krypin. Men man kan stå där inne så den får nog kallas walk in closet. Där samsas kläder, böcker, viktiga papper, oviktiga papper, boxar med olika innehåll…ja en hel del samsas även på denna lilla yta. Och denna veckan ska jag få ordning där!! Jag ska rensa ur en massa kläder. Ställa iordning på allt annat. Flytta om och skruva ned hyllor m.m tror absolut det kommer bli en stor förändring! Lovar att visa när det är klart…om jag kan med;)

Vad har ni för stökiga rum hemma hos er? Jag är tacksam över att man kan stänga dörren och leva lite efter devisen ”syns inte, finns inte” men känner på samma vis att det är så underbart att hugga tag i allt och verkligen skapa ordning i kaoset!!

image

Bjuder er på en söt liten bild på vår SiriSmula som testar mammas mössa. Älskade Siri♡♡♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *