Klockan är bafa 10.20 och jag har redan hunnit vara effektiv..(.och det innan medicinen gett full smärtlindring)tror kroppen mår bra av att svettas och värmas upp lite.

Duschat, matat Siri, Packat väskan, gått och lämnat på dagis kl 9, gått hem, plockat fixat och städat, hängt tvätt, dammsugit, förberett maten…ja jag har hunnit massor tycker jag! Nu inväntar jag att klockan ska slå 10.40 så jag kan gå mot dagiset igen och hämta hem min lilla gladskrutt♥ I morgon ska hon vara på dagis 9-12, dvs över lunchen för första gången, blir spännande att se hur det går.

Vi är än så länge helt lyriska över hur bra det går på dagis. Hon har än så länge inte varit ledsen vid lämning och hon vill gärna vara kvar och leka vid hämtning. Jättehärligt♥

Får se om jag hinner med en uppdatering sen så ni får se vad Siri hade med till dagiset idag;)

image

Så här ser skåpet ut än så länge, dörrarna ligger på torkning och knoppar&handtag är inte inhandlade ännu…men snart tror jag allt att det kan bli klart. Ska fylla i lite färg där jag sabbade igår. Använde en elektrisk hyvel för att  minska lådan lite, går inte så bra att stänga dem annars. Men lyckades då även flisa sönder fronten..men jaja sånt som händer;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *