Jag fick äran att testa Nestlé fruktpureér till barn, och det fick jag testa eftersom jag är en så kallad Buzzador. Det innebar denna gång att jag fick sammanlagt 24 portioner att dela ut till personer med barn i passande ålder. Siri fick testa klämpåsarna i smaken Äpple/Päron & Jordgubb. Och två bägare en med solfrukter och en med röda bär. Klämpåsarna är en given hit här hemma, och nu kan hon även hålla och äta själv ur dem. Bägarna hälld jag över i glassformar och gjorde sorbéglass av till Siri och dem älskade hon.

image

image

Sedan var det meningen att jag skulle dela ut smakprover till 24 personer med barn i passande ålder. Jag valde dock att dela ut två portioner/barn, vilket blev väldigt uppskattat då barnen då fick chansen att både testa en klämpåse och bägare med olika smaker.

Jag valde att buzza denna produkt på lite olika vis, dels då vi var på utflykt med mammor och barn, då föll det sig helt naturligt att dela med sig av klämpåsarna som var smidiga för alla barn att äta. Men dels genom att siri fyllde 1 år så lägligt, så jag la i klämpåsar/bägare i godispåsarna till dem minsta som ju  behöver ett nyttigare alternativ i sina påsar. Jag berättade då lite kort för mammorna/papporna att jag buzzade m.m sedan för ca 1 vecka sedan sände jag ut sms till var och en med mer info och koden till buzztrack. Detta sätt var väldigt bra då många annars glömmer att fylla i frågorna på nätet.

image

Det var en kanonrolig kampanj att få delta i, och responsen från dem jag buzzade för var enbart positiva!!

#nestlé #nestléminfrukt #buzzador #buzzadornestlé

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *