I förrgår satt jag och skickade in massa foton till framkallning, det blev inte mindre än 472st. Det tog sin lilla tid kan jag meddela. Men redan idag fick jag dem (24/7, dvs en dag efter) snabbt!!:) har nu uppdaterat fotoväggen med nya foton.

image

image

Så många härliga foton♥ Många är från fotograferingen med Julia, och det var verkligen inte lätt att välja vilka vi ska förstora, så däför framkallade vi alla i vanligt format+13× format och så ska vi beställa endast förstoringar nästa gång.

Idag har jag haft en kanondag, vaknade och kunde ta mig ur sängen utan att gå sönder i hela kroppen. Hade inte så hemskt ont. Det kom tillbaka ikväll dock, men den här dagen fick helt klart godkänt.

Vi var och vägde och mätte Siri på förmiddagen på Bvc, det var lååång kö. Vi var där i ca 1,5timma innan vi fick komma in..helt galet. Men växer det gör hon 10,1kg och nästan 76cm lång. Lilla älskade hjärtat!♥

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *