I går gick vi upp lite lagom tidigt och åkte till Skövde. Vi avverkade DollarStore där det blev Tårtpapper(ja jag är kanske 98 år!) Som jag tycker är så fint att ha på kakfaten. Och lite annat smått och gott följde med hem. Sen landade vi på McDonalds där vi käka skräpmat och Siri fick en 1/2 Burk tungmetaller(om man lyssnar på nyheterna) hon gillade den dock ändå. Mätta och även glada, vilket går hand i hand, kikade vi runt lite på Esplanaden. Jag köpte nya träningsbyxor och tröja på Cubus..så himla fina sköna och satt alldeles perfekt på min otränade päronrumpa och äppleöverkropp. Så jag kan verkligen rekommendera dessa kläder. Passar alla! En sportbh på Kappahl och så kikade vi in lite snabbt på Maxi och himmel vilken fin kakburk i tre våningar dem hade och brödboxen…ville ha alltihop..men ne jag fick hejda mig så köpte en ny skurhink för 19kr istället(NEJ! Jag är inte tillfredställd över den kompromissen!)
Fredrik passade på att nyttja sitt presenkort på ClasOhlsson genom att köpa två lampor vi ska ha i köket..med textlisladd vilket jag är väldigt svag för..tycker det är så snyggt!

image

Idag var det väääldigt kallt att gå på Babysången men som tur var så pälsade jag på både mig och smulan så vi överlevde. Lisa var tillbaka och höll i Sångstunden..hon är Fantastisk!! Hela hon sprider lycka och värme och glädje! Barnen blir helt trollbundna när hon sjunger och spelar på instrumenten. En mysig pratstund med Elinor blev det oxå medans Siri och Olle roade sig. Träffade Söta Maja och hennes fina mamma Josefin och Fina Karin och alltid lika glada Embla. Så gött att bara få sitta och prata lite♥
I morgon är det redan Fredag..och på Söndag åker vi till Göteborg för att hälsa på och gratta Wilmisen som fyllt 1 år och Matilda som fyller 11 år. Ska bli så roligt att träffa alla.

För övrigt väntar jag på inte mindre än tre paket! 2från  Nelly och en från Garnaffären.se….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *