Jo en mysig morgon med min älskade lilla Siri och finaste Rockypojken. Pappan jobbar men för en gång skull var vi vakna när han sa hej då;-)

Kom ned till ett kök som såg ut som ett bombnedslag, men så blir det när man glömt sätta igång en full diskmaskin och dessutom bakade muffins igår. Så igår kväll satte jag igång diskmaskinen och diskade resten för hand.. men som sagt den torkade disken tog upp större delen av bänken och det gillas inte. Så undan med allt och eftersom skruttan var nöjd skalade jag potatis med på morgonen, skönt att bara sätta på plattan sen vid lunchtid.

En liten sovlur blev en lång lur..så jag hann nästan klart med alla biffar och annat innan Siri vaknade. Medans hon satt på golvet och lekte fixade jag iordning så lunchen var precis klar när pappan kom hem.

Nu i eftermiddag har jag virkat lite. Inväntar fortfarande min beställning jag gjorde på Garnaffären.se i början av Januari så jag kan inte virka det jag ska göra..men virkade klart lite rosor och blad som jag sedan bytte ut rosetten på Siris mössa med. Det blev mycket bättre!

image

Snart (så fort Siri vaknar& OneTreeHill slutar, vilket brukar infinna sig sammtidigt) så ska jag fixa iordning oss två, sen blir det till att promenera ned till Lidéns med Rocky, mata Siri och sedan mellan 18.30-21.30 ska vi vara på Första Hjälpen kurs på FC. Lite dum tid , men jaja Siri får somna senare idag helt enkelt.

Vi ses.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *