Fredrik börjar alltid tidigt på Torsdagar, och då får Rocky ibland följa med honom till jobbet. Idag gick jag upp redan 8, gjorde då ett försök att väcka Siri..utan större framgång. Så jag satte igång babyvakten och gick ned för att duscha…hon brukar annars alltid få sitta på en filt och leka precis utanför badrummet..på så sätt har jag ju full koll på henne. Men nu sov hon så tungt så jag lät henne sova. Duschade dock på två minuter och kom upp till en Siri som inte rört sig en millimeter. Så jag lyckades sminka mig,blåsa håret och göra mig helt klar innan jag väckte henne.

Redan lite över 10 gick vi mot familjecentralen. Ulli och Alvin tog vi följe med. Dock fick vi en chock när vi kom till Familjecentralen för den obliatorska babysången som vi går till på Torsdagar. Det var sjuktmycket folk och vagnar, men vi knödde in oss så gott det gick. Siri träffade kusin Jack, kusin Eliiah, och massa andra söta kompisar.

Efter sången så kom Fredrik och hämtade upo oss så tog vi lunch tillsamans i vanlig ordning. Vi träffas riktigt mycket varje dag och det är precis så jag vill ha det! Förmiddagarna spenderar jag Siri och rocky ihop, vi busar, myser, siri och rocky sover en stund och sedan lagar vi mat ihop, vilket innebär att jag lagar maten sammtidigt som jag underhåller Siri och försöker att inte ramla över Rocky som gärna är där maten är. 12 kommer pappan hem, då lunchar vi ihop och sen matar någon av oss Siri. 13 kallar jobbet igen och Fredrik åker iväg. På em. Sover siri några timmar, sen går vi långpromenad med Rocky, idag drar vi nog runt ringleden och sen möter upp Fredrik på jobbet. Så våra dagar  är lugna mysiga, ofta pyssliga. Jag trivs att vara mamma Angelica och känner mig så trygg i rollen som Siris mamma:-D

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *