Som ni kanske(läs;såklart!) har märkt så gillar jag ugglor väldigt mycket. Dem är liksom lite lagom pyssliga och söta, lite otäcka på sitt sätt men helt underbara och lätta att göra. Både att virka och att pyssla ihop i papper. Idag gjorde jag det sistnämnda. Så det blev två superenkla kort med ugglor på.

image

Annars har jag inte gjort mycket alls idag. Har kännt mig seg och inte alls särskilt bra. Mer halvdåsig. Siri har inte velat sova på em. Hon brukar somna vid 14 tiden och hon var trött men blev sur så fort jag la henne ned. Men efter lite lek, krånglande och busande somnade hon vid 16/17 tiden och sover än.

Ikväll ska vi ha lite myskväll och unna oss godis. Vi har blivit mycket bättre på att inte vräka i oss godis chips och dricka. Förut var det typ ganska ofta som det blev chips, dricka och hämtmat. Men nu storhandlar vi och dett löser alla ovanstående problem…då vi inte behöver köpa hämtmat eftersom vi alltid har mat hemma. Och det blir ingen godis och chips som det lätt blev när man handlade på eftermiddagen mitt i en blodsockerdip. Vatten är det vi dricker här hemma! Och endast dricka vid helg eller speciella tillfällen.

Jag har dessutom tagit fler och längre promenader denna veckan och är nöjd med det. Gymmkortet är tyvärr inte välbesökt och det är av ren lathet. Dels för att det är lite bökigt att ha med Siri(inkl.filt och leksaker) som jag får flytta runt när jag byter plats och sen är det på andra sida  stan så jag är smått slut redan när jag kommer dit. Men ska försöka bättra mig. Tycker allt är lättare bara det blir ljusare ute längre tid under dagen.

Nu ska jag städa bort mitt pyssel och städa iordning golven IGEN!! Har tappat räkningen på hur många gånger om dagen jag dammsuger. Vill ju att det ska vara hyffsat rent när Siri krälar runt på det, men Rocky har en tendens att dra med sig lite skit utifrån…lite bättre är det nu när det är snö..men fy vad hemskt det var när det töade…brrrr usch vad smuts som kommer in då.
image

1 comment on “Ugglor”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29