Ja nu har jag verkligen fyllt på mitt garnförråd så nu kan jag fortsätta virka vad jag än kan vilja virka. Dels hämtade jag ut ett paket från Garnaffären (garnaffaren.se) tyvär saknades ett nystan, så hoppas det kommer fram i efterhand. Sen var jag även i garnbutiken här i stan som heter Fyrväplingen, och köpte lite fler garner. Så roligt när man har alla tänkbara färger så jag slipper tänka på vilka jag har innan jag väljer vad jag kan göra.

image

Tidigare idag var jag på gymmet, lika svettigt idag med. Men skönt när det är avklarat. Denna veckan har jag förutom vanliga promenader gått ringleden 1 gång och vart på gymmet 2 gånger. Nöjd. Ska försöka klämma in ringleden i helgen med. Det är ju skönt att komma igång lite smått igen. Dock är jag inte alls lika stark som innan..jag hade ju liksom precis börjat få resultat innan jag slutade helt pga min graviditet som med konstanta kräkningar och foglossning inte var någon dröm på rosor.

Nej nu ska jag hänga tvätt. Jag gillar.. hör och häpna..att tvätta. Och vika tvätt med. Jag är lite facistisk och gillar (läs; kräver) raka fina högar och rader med kläder. Tror det kan ha något att göra med att jag jobbat i klädbutik ett bra tag nu…det sätter sina spår. Haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *