..var det här i Tidaholm just precis idag. Så jag Fredrik & Siri spenderade några timmar på stan nu i eftermiddag. Det blev lite nya kläder till Siri från Lindex. Träleksaker från Netto och på Leksaksaffären blev det bjällror(som jag ska ha i mina virkade bakverk) och resår till skorna jag virkade tidigare idag.

Jag låg nämligen igår och kikade på diverse sidor på nätet och hittade gratismönster på virkade skor. Så dem var jag tvungen att börja på det första jag gjorde i morse. Och vid lunchtid var det första paret klara. Blev jättenöjd faktiskt. Jag virkade även ett par till nu ikväll, men dem blev av någon konstig anledning snyggast var försig då dem blev olika stora…då är det inte lika roligt att virka längre. Jag längtar tills mina lappar kommer så att jag kan märka mina kreationer.

image

I morgon kväll är det personaljulpysselkväll på Lidéns så självklart ska jag och Siri dit♡ kanske kanske hinner jag julpynta lite hemma först på dagen och sedan slänga ihop något fint på kvällen…lovar att visa upp det här på bloggen hur som helst.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *