Fredagar har alltid varit en dag man sett fram emot, men sedan jag blev mammaledig ser jag lite extra fram emot denna veckodag. Här hemma innebär fredag många saker, men mest betyder det att lilla familjen är samlad och att vi har hela helgen framför oss ( trissreklamen med Åke spelades upp i huvudet ” du har ju hela helgen på dig”) dessutom är det varannan vecka ännu bättre för då slutar Fredrik 13, och är helt ledig hela helgen♡ Så är det denna veckan. Så lite närmare 13 går jag i bäste träningsoutfiten(?) mot Lidéns och möter upp pappan, sedan ska jag spendera en svettig timme på gymmet. Medans dem andra går promenad igen.

Denna Fredag har vi redan hunnit gå upp, klä på oss och ätit frukost och fixat disken sen igår…och allt detta innan klockan ens är 9.30. Det är inte vanligt det. Vi är rätt sega på morgonen jag och smulan. Men det kommer säkert att ändra sig så jag passar på att ta sena morgonar sålänge jag bara kan….det med gott samvete dessutom!

I morse skulle jag tvätta av mig lite, och tar tvål och tvättade armhålorna (intresseklubben antecknar) Tänkte inte mer på det..men så för en stund sedan kom det en doft av pepparkakor. Hm…konstigt tänkte jag..men doften kom igen…då slog det mig. Jag bytte ju den vanliga fräscha handtvålen mot en med pepparkaksdoft såhär när det nalkas jul. Haha…ja så nu doftar jag pepparkaka i armhålan…det är absolut första och sista gången jag fått julkänslor när jag luktat i min armhåla..haha.

image

Ha en härlig Helg allihopa. Här kommer det uppdateras i vanlig ordning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *