Det är knappt så att man hinner med. Siri sov mycket bättre i natt och mår snart prima igen.
Vi startade dagen långt efter att pappan åkt till jobbet, vi startade den dessutom med ett bad i diskhon(ja jag stod ju av förklarliga skäl bredvid!)men det gick ju jättebra att bada henne där. Det fick vi göra hemma när vi var små med, Fredrik tycker dock att det är riktigt konstigt att göra så.

image

Då hon fortfarande är snorig så stannade vi  dock hemma från Babysången. Vi sjöng lite för oss själva istället. Ja jag får erkänna att någon vidare sångröst det kan jag inte skryta med på min meritlista inte heller har jag något vidare minne vad gäller barnvisor och dess texter.

Så jag ber redan nu om ursäkt till framtida dagispersonal som kommer få slita hårt med att lära Siri de rätta texterna istället för dem som mamman präntat in fel.

Då förkylningen som sagt inte är riktigt bra ännu blev det en lugn dag hemma med endast en liten kortispromenad. Lite gröt fick hon ned, men då det är viss svårighet att andas genom näsan var hon inte alls lika intresserad av den idag. Däremot var Mangopure en hit, ännubättre blev det när jag doppade en majskrok i mangopurén. Haha ja glupskare unge finns nog inte. Vi börjar ju introducera lite gröt och annat sakta men säkert. Men helammar det gör hon fortfarande vilket känns jättebra.

image

Virknålen har gått varm idag med, ett misslyckat ballerinakex blev det och en riktigt bra semla(som helt klart vägde upp den fula kakan!!) Nu längtar jag bara efter mina lappar som nog dyker upp om en dryg månad, med mitt alldeles egna påhittade namn! Det kommer bli perfekt att fästa på mina kakor.

Hm..har insett att det nästan bara blir

nattabloggning..så fast jag skriver om dagen som varit(torsdag), har morgondagen(fr

image

edag)egentligen reda  börjat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *