Fredrik jobbade till kl 13.30, och medans han tjänade pengar så betade jag och Siri (mest Jag!) av dagens ”Att Göra Lista”  den något oplanerade sovmorgonen till 09.30 spräckte planen lite men vi hann med det viktigaste som var att slå i  Antons present, städa iordning köket och vardagsrummet, packa skötväskan, göra oss båda kalasfina, gå ut med Rocky och Siris sovstund. Så när F kom hem så kunde vi packa in oss i bilen direkt och åka mot Brandstorp, via Källefall där vi lämnade av Rocky.

Min goa Brorson Anton fyllde 9 år den 15 november så idag var det dags för kalas. Han fick gympapåse och handduk av Rocky (hihi) och av oss fick han pengar..men inte i ett kuvert som man kanske tar för givet, nej Fredrik kom på den brillianta idén att stoppa i sedlarna i en ballong som vi sedan blåste upp. Så fick Anton smälla ballongen så pengarna regnade ut. Ett annorlunda men roligt sätt att ge bort pengar.

Vi blev bjudna på Supergottfika och tårta, dessutom blev vi så gott som barnlediga hela tiden. Fullt förstårligt att alla vill mysa med våran skrutta. Men när det  var matdags var det mest jag som dög. Vi hade en riktigt mysig eftermiddag.
Tusen tack Anton för ett mysigt kalas.

image

Sen stannade vi lite extra hos mamma och pappa för dels var Zara och Alexander där, och även min  systerdotter Wilma. Hon är så himlans härlig!!

Vi blev dock kvar så pass länge att vi missade början på ” Så Mycket Bättre  ” men vi såg nog ändå det bästa för ingen kunde väll slå Darins och Miss Li’s tolkningar av Uggla låtar?!?! Så fantastiskt bra var dem!

image

Oj oj klockan är redan 01…söndag Redan! Men söndagar  innebär tipspromenad på morgonen..så det är bäst att jag vilar geniknölara lite så att jag kan få många rätt..sist hade jag väll 4 (av 12) rätt…MEN..Man kunde läsa i tidningen att jag vann på skiljefrågan. Den hade jag exkt rätt på!! Nu vann man ju visserligen inget mer än äran, men det var inte fy skam det heller, mitt namn fick ju i alla fall vara med i lokaltidningen.

God Natt☆☆☆☆

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *