Sjukstugan fortsatte i natt och idag. Jag har klarat mig än så länge! Men sambon och Siri har varit risiga båda två. Snorpappren ligger i drivor, nysattackerna avlöser varandra och den ihärdiga hostan ger inte vika. Men nu ikväll börjar jag se en bättring på båda två. Gav Siri en alvedon innan hon somnade för hon kändes varm igen. Men annars börjar hon andas mycket bättre igen och hon är nästan sitt vanliga glada jag.

I dag försökte jag städa lite, men blir liksom aldrig riktigt klar. Men det finns säkert kvar i morgon med!

Vid 14 tiden skjutsade Fredrik mig till gymmet där jag tillbringade en sisådär 40 minuter med att svettas som jag vet inte vad. Men skönt var det efteråt. Då gick jag(svettig och dan) fram till stan och kikade på Netto där det fick bli en ordentlig Bak kavel i plast(ingen ihålig utan solid) och en vispskål med stänklock!!

Gick vidare till Lindex…av någon konstig anledning blir det sällan kläder till mig där..utan bara till Siri. Två linnen(bodys) att ha under alla tunikor. Det känns som att en del kläder glider upp och lämnar ryggen bar…men det råder vi nu bot mot. En haklapp och beiga strumpbyxor.

Jag skulle egentligen bara gått till garnaffären..men dit gick jag sist. Där blev det dubbel uppsättning med kexfärgat garn, rött,vitt, gult och brunt. Så när jag kom hem virkade jag ihop två dammsugare..dem var snabba och lätta..knappt att jag behöver kika på mönstret. Jag har fått ihop en hel del nu…men har en plan för dem så dem kommer att gå åt till den planen!

Nu ska jag försöka sova…smulan sov oroligt natten tills idag pga förkylningen, men är ändå tacksam för att hon sov hela natten som vanligt. Och en regel vi har i fört här hemma är; När man är sjuk får man sova i mammans och pappa säng! Mysigt att ha henne nära.

NattiNatti Allihopa.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *