På dagens ToDoList stod Rensning av Förrådet. Men först var vi framme på Bvc och vägde/mätte Siri. 6055g och 61,5 cm var hon nu, hon växer riktigt bra och jag måste erkänna att det känns skönt att veta att hon får i sig tillräkligt med mat enbart genom amningen.

Efter Bvc åkte vi hem och började röja i förrådet. Herregud vad bråte vi har!! Men nu ser man i alla fall både golvet och en å annan hylla där inne. Inte illa. Det tog dock några timmar!! Medans jag gick in och bytte blöja på smulan så lastade Fredrik in allt sorterat och skänka bort saker. Jag blev grymt imponerad av att han lyckades knöka in allt i bilen. Jag trodde vi skulle behöva åka minst 2, kanske 3 vändor till Åvc. Gött att bara behöva åka 1.

Nu ikväll så skickade jag fram Fredrik med inköpslistan och medans han handlade så passade jag på att städa så mycket jag kunde. Siri satt nöjt i sin bumbostol och tittade på. I morgon ska jag fortsätta städa, men först på förmiddagen ska vi på Babysången igen. Ska bli riktigt roligt<3

image
image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *