Jag&Smulan började dagen med att mysa massor. Jag vaknade lite tidigare än Siri så jag hann göra iordning mig innan hon vaknade med världens finaste leende.

Sen han vi med lite frukost och fix här hemma. Sedan styrde vi vagnen mot familjecentralen där vi var på Babysången.

Vid 17 tiden mötte vi upp Fredrik, så gick vi till leksaksaffären och köpte massa(!) Cernitlera, ni vet den där man svor på för att den är stenhård och inte blir mjuk och bra förens man grejjat med den huuuuur läääänge som helst. Sen var vi inne en snabbis på Lindex där vi köpte en pyjamas och lite bra basplagg till Siri.

När vi kom hem så började vi vara extremt kreativa med Cernitleran…man blir barn på nytt helt enkelt!! Jag gjorde Cupcakes, glass&fika…medans Fredrik brillierade med att göra en korg med äpplen och massa andra grönsaker. Han var ju grym juh!!

Nu är det dags att sova(i sängen, efter att spenderat de senaste 3 timmarna sovandes i soffan)
I morgon blir det mer bakande med lera, som visade sig vara den perfekta pysselformen då man har barn. Det tar nästan ingen plats så man behöver inte plocka iordning så mycket(som behövs i kortmakeri) och man blir inte tokkladdig/skitig om händerna(som man lätt blir av stämpelfärg och diverse lim). PERFEKT!!

Natti Natti <3o_O

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *