Då förra veckan inte blev en vanlig vecka pga sjukstugan som var här hemma, kändes det konstigt när helgen väl kom. Eftersom Fredrik var hemma från jobbet Torsdag&Fredag kändes det som Söndag redan i Fredags. Men hur som helst. I Lördags var vi bjudna hem till Svärföräldrarna på Middag. Fredriks syster Camilla, Tobias& deras 5 veckor gamla son Elliot var på besök hemma i helgen. Så hela familjen Lidén var samlad. Underbart!! Så himla roligt att träffa allihopa. Och tänk vad stor familjen blivit de år som jag och Fredrik varit tillsammans.

För 5,5 år sedan utökade vi familjen med Lille Rocky, som således blev det första ”barnbarnet”. Men för 2,5(snart 3) år sedan anlände det första riktiga barnbarnet, och Fredrik blev farbror till världens underbaraste unge Stella. Och detta året har det verkligen hänt grejer i familjen Lidén. Stella har fått en lillebror Jack, och två kusiner Siri&Elliot.

Så nu börjar det bli trångt runt bordet..hihi. Men trevligt har vi alltid.

Efter en helkväll i lördags med supergod mat och härligt sällskap valde vi att promenera hem. Då det var den sk. Konstnatten så var det extra mysigt att gå över ön hem aka strandpromenaden, efterdom den var kantad med marshaller. Väl hemma kikade vi lite på tvn, sen somna vi.

I söndags passade vi på att hälsa på på Sol-Liden igen, innan Camilla, Tobias&Elliot åkte tillbaka till storstaden.  vi fick då återigen underbar mat och många skratt. Vi hämtade även hem lite prylar som vi inte fick plats med i går då vi lämnade bilen och gick hem. Hemma hade vi en lugn Söndagskväll med lite godis(för sista gången!!!)

Jag tycker om sådana här myshelger<3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *