Denna veckan kör vi igång med en Lchf kost igen. Då jag ammar kommer jag såklart hålla extra uppsikt över Siri, märker jag att hon av någon anledning inte mår bra i sin lilla mage kommer jag inte fortsätta med denna kost medans jag ammar. Men tror inte det kommer påverka henne märkbart.

Dagen började jag med Naturell Yogurt till Frukost, inte det absolut bästa valet, men alltid något. Till lunch ska jag göra Blomkålsmos med korv. Till kvällsmat blir det bacon&ägg, däremellan ska jag försöka få in ett mellanmål, men dem har jag svårt för.

Som Ett första delmål vill jag gå ned de kvarvarande 5 kg som jag har kvar efter graviditeten. Dem ska vara borta till Jul. Det känns som ett lagom delmål.

Med träningen vill jag så klart komma igång med igen, denna veckan då vi ändrar kosten kommer det bli mest promenader, men nästa vecka ska jag försöka klämma in två besök på gymmet. Längtar efter rutiner igen. Men har inte velat tvinga mig själv att träna. Men nu känner jag att jag vill helt enkelt.

Lilla Smulan har jag tänkt att ta med mig till gymmet, de dagar jag tränar på fm. Men tränar jag på kvällen får hon ha lite ensamtid med pappan.

Längtar efter att vara igång med kosten& träningen, och jag längtar efter att se resultat.

–Angelica–

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *