..onsdagar är nog en favoritdag här hemma, för då är Fredrik ledig. Så först blev det sovmorgon till 9, sen en lugn förmiddag i soffan. Men efter lunch tog vi tag i dagens bestyr. Gräsklippning stod som prio idag. Så Fredrik klippte och jag krattade lite, men blev helt slut så han tog över krattningen. Istället fixade jag iordning våra utemöbler, dem vi hade på balkongen när vi bodde i lägenheten. Vi har så att säga inte riktigt skött om dem på sisådär 6 år, dem har inte fått en droppe olja på hela tiden, och det både syntes och märktes kan jag säga. Vi köpte en flaska/burk olja och det trodde vi skulle räcka rill alla våra utemöbler, men dem på altanen är inte ens påbörjade och det finns verkligen inte mycket olja kvar. Dem bortglömda utemöblerna slurpade i sig sjukt mycket olja..och jag kommer få ge dem en extra dos i morgon med misstänker jag.

Jag har även passat på att tvätta inte mindre än 3 maskiner med tvätt idag, och allt torkade ute. Det är så underbart skönt när man kan tvätta så mycket på en dag och allt hinner torka. Så i morgon ska jag vika och stryka lite bara. Så är det klart.

Efter trädgårdsarbetet så unnade vi oss lite fika i form av iskall saft och vattenmelon, så gott och det märktes att vi nog behöbde lite vätska efter några timmars slit.

Efter en dusch åkte vi till Lidéna och lämnade Rocky, så han slapp sitta i bilen nu när det är så varmt. Sen åkte vi och handlade mat och andra gottigheter inför midsommar som vi firar själva här hemma, ska bli mysigt tycker jag!

Sen hämtade vi även ut två paket, ett från Adlibris innehållande Silence (3e boken i serien om Nora&Patch) och en bakkokbok med LcHf recept. Kan vara bra att ha sen när vi kör diet igen.

Paket nr 2 var från Ellos där jag beställde en massa kläder för endast 2 dagar sedan. Sjukt snabb leverans. Tyvärr passade alla kläder så det blev ju inte billigt alla. Jag köpte sådant som jag kan ha nu, men även då bebis valt att lämna magen, och plagg som funkar vid amning. Två par chinos blev det med, ett par röda och ett par svarta. Dem röda invigs redan i morgon så sköna var dem!!

Fredrik är med Lidénarna på Afterwork/Fira in semestern på VinContoret, jag valde dock att stanna hemma med Rocky, så för vår del blev det en slapp kväll i soffan med en godisskål och den nya boken. Godiset fick dock inte Rocky smaka på!

I morgon kommer mamma hit och hjälper mig sy gardiner till bebisrummet, röda med vita moln..kommer bli kanon! Bilder på der kommer upp så fort det är klart!

image
image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *