..vid lite i 9 cyklade jag mot Lidéns..det var inte alls bekvämt att cykla men det gör pga foglossningen mer ont att gå, så cykel var det enda alternativet.

Jag och Fredrik åkte sedan till Mvc, och där kollades allt det vanliga, undertrycket är fortfarande högt och ligger på 90, men troligtvis är det bara så jag har det just nu för jag har legat stabilt på det nu ett tag. Alla värden var i övrigt bra och hjärtljuden låg på ca 134/144. Nu är det inte långt kvar. Fick en ny tid om två veckor, men vi hoppas att vi inte ska behöva gå påden.

När jag kom hem så la jag på de nya dynorna och fixade ’fikahörnan’ i trädgården, dock behöver möblerna oljas in ännu mer, men det gör jag inte just nu! För innan jag ska börja med lunchen så tänker jag njuta av solen och Silence i trädgården.

Härligt väder!!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *