Jaha då är vi under 10 dagar kvar till bf, 7 dagar mer exakt. Tiden går fortfarande riktigt fort. Dock sov jag så extremt dåligt i natt, men det är nog bara så vissa nätter helt enkelt. Hittade ingen skön liggställning alls. Låg dock på rygg ett litet tag uppallad med kuddar i ryggen och under benen. Men ja ett tag gick det att ligga så men inte så värst länge. Vi gick och la oss runt 24 tiden igår, Fredrik somnade efter kanske 5 minuter, efter att han hade kliat mig på ryggen, så skönt! Men sen låg jag bara där och stirrade. Tänkte först att jag skulle läst lite men trodde bara att jag skulle bli piggare så jag avstod. Sista gången jag tittade på klockan va väll runt tio i 2 tror jag. Misstänker att jag somnade runt 2 halv 3 tiden. Och vaknade sen kl 5 eftersom det var så ljust i sovrummet. Kanske dags med mörkläggningsgardiner kanske?! Somnade/slumrade lite och var helt slut när jag bestämde mig för morgon vid 9 tiden. Eftersom jag sovit kasst har jag inte fått något gjort idag. Men hade egentligen inga måsten så det gör inget. Tvättat en maskin bara.

Helgen gick riktigt fort med. I Lördags kikade Johan och Alice förbi en stund och då bestämde vi oss för att grilla dagen efter (söndag) .

Så i Söndags städade vi lite, Fredrik rev ut kylen och gjorde fint i den, medan jag städade resten av nedervåningen som ju faktiskt var ganska ren redan så det gick fort. Efter snabblunchen åkte vi ned till Lidéns och städade ur bilen. Hur mycket grus och hundhår kan det få plats egentligen? I vårt fall är svaret…extremt mycket!! Efter bilstädningen handlade vi och satte igång grillen. Sen kom Johan, Amanda och Alice hem till oss. Vi avslutade veckan med en mysig och lugn kväll med trevligt sällskap och god mat. En härlig söndagskväll helt enkelt!

Resten av kvällen spenderade jag och Fredrik i Soffan…energi är inget jag har i överskott numer.

Hur var er helg??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *