..ja jag får nog erkänna att jag är lite slö idag, har inte orkat ta mig för någonting, och sitter bara i soffan och slötittar på tvn. Vissa dagar får helt enkelt vara sådana tycker jag. Lika bra att passa på nu för sen när bebisen kommer lär vi ju få fullt upp, misstänker jag.

I går så gick jag mot Lidéns och mötte upp Fredrik när han slutat. Och den korta vägen var mer jobbig än vanligt. Det känns att bebis väger mer nu och ligger långt ned, magen släpar ju i backen snart. Haha. Och det var ingen bekväm promenad kan jag erkänna. Tur jag hade flexikopplet på Rocky, för han gick sisådär 3 meter framför mig, något frustrerad var han nog allt. Men till Lidéns kom vi i alla fall. Och som tur var hade ju Fredrik bilen där så vi behövde ju inte gå hem heller.

På kvällen var det såklart fotbollsmatchen som gällde. Hade jag fått bestämma hade det nog inte varit det som hade varit på tvn. Men hur som helst det är så sällan som sambon faktiskt verkligen vill se något på tvn så då tycker jag inte att det är mer än rätt att han får bestämma ibland;)

Själv somnade jag lagom till SNL, och lyckades ta mig upp till sängen och somna om där. Har faktiskt sovit hela natten…vet inte när det hände senast. Eller jag har ju vaknat när jag vänt på mig, men annars var det ett bra tag sedan som jag inte har gått upp x antal gånger för att kissa. Härligt att inte behöva det ibland.

Jag och Fredrik har verkligen ingenting inplanerat i helgen och det känns så otroligt underbart, vi ska bara ta det lugnt och njuta av att faktiskt inte ha några måsten. Fixa lite ute och grejja lite inne, men i övrigt ingenting. Vi har tillsammans bestämt att vi inte tänker boka upp oss på saker nu innan bebis kommer, vissa tycker säkert att det är idiotiskt med tanke på att vi faktiskt inte vet när bebis tänker anlända, men vi tycker att det känns riktigt skönt att göra så faktiskt. Bara ta dagen som den kommer. Dessutom är jag så himla mycket tröttare nu än tidigare vilket har gjort att jag inte är alls lika social som jag brukar vara, så jag värdesätter de lugna hemmakvällarna med Fredrik extra mycket ljust nu!!

–Angelica–

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *