Wooohooo…bara 10 dagar kvar så om max 30 dagar(helst max15) så har vi vår efterlängtade lilla/lille älskling här hos oss. Vi längtar så otroligt mycket just nu, och det känns ändå som om det nu faktiskt har gått ganska fort ändå. I slutet har det gått extremt fort. Och det beror nog på att jag haft mina underbara listor med saker att göra varje dag. Vädret har ju tyvärr varit riktigt kasst nu det sista så det har blivit mycket inne jobb, och soffliggande för min del. Idag är vädret hyfsat, men det blåser ganska mycket och jag skulle inte bli förvånad över om det blåste in världens regnoväder om jag får för mig att hänga ut tvätt.

Är nu i v 39 (38+3) Och bebis kan bestämma sig för att komma ut när som helst, vilket är pirrigt, roligt men också skrämmande. Jag ser inte fram emot förlossningen om jag ska vara helt ärlig. Och är orolig för den, men så är det väll med allt man aldrig tidigare har gjort?! Allt som man inte har en aning om kan ju lätt bli skrämmande vid blotta tanken, och förlossningen är ju en sådan sak.Visst har jag läst på en del, men alla upplever det ju såklart olika, vilket nog är tur;)

Här kommer lite bilder från de senaste dagarna..

Det var verkligen underbart att gå till Emma och få en helt ny frisyr och ny färg, som jag längtat. För övrigt i veckan har jag ju som ni förstått sytt en hel del, och det var otippat att jag skulle tycka det var så roligt. Rocky blev mer än nöjd för sin nytvättade korg och nya kudde, han ligger i sitt hörn och myser mest hela tiden. Vi Tog även tag i storstädningen i veckan, så nedervåningen känns riktigt bra just nu, övervåningen behöver en uppfräschning med, men barnrummet är finfint och likaså badrummet. Så bara sovrummet och garderoben kvar.

Hur har er vecka varit??

1 comment on “10 Dagar kvar till BF 25/6”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29